10 Ağustos 2010 Salı

Pause


Bu blogu bundan sonra tarihin derinliklerinde yer almak üzere yer altına indiriyoruz.İlk göz ağrımda devam edeceğim.Burdaki yazıları yavaş yavaş sileceğim.Beni takip etmek istiyorsanız

http://zorturkler.blogspot.com/

Burdayım

Anlamlı Sözler &79

Hiç anlamamak, anladığını zannetmekten iyidir.


Publilius Syrus

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Karikatürlerle Hayat &166

Karikatürlerle Hayat &165

Anlamlı Sözler &78


Cahil kimsenin yanında, kitap gibi sessiz ol.


Hz. Mevlanaetmeyi öğrenmeden doğaya hükmetmeyi öğrendi.''

1875-1965


Karikatürlerle Hayat &164

8 Ağustos 2010 Pazar

T-Mac'e Sürpriz Talip Çıktı


Bulls'un Bogans hamlesiyle T-Mac'in Bulls'a gitmesi yattı.O kadar heyecanlanmıştım.Yazılar yazdım filan.Ama olmadı.Şimdi ise T-Mac'e sürpriz talip çıkmış.O takımda Detroit.

T-Mac, Detroit Pistons Genel Menajeri Joe Dumars'ın önerdiği 1.35 milyon dolarlık kontratı kabul ederse eğer Pistons'a imza atacak.Kaynakların verdiği bilgiye görede anlaşmaya çok yakınlarmış.Hadi bakalım hayırlısı.

Deco Fluminense'de


Barcelona'dan ayrıldıktan sonra Chelsea'ye giden Deco orda sakatlıklardan dolayı gerekli performansı gösterememişti.Şimdi ise Chelsea'den ayrılıp Fluminense'nin yolunu tutmuş.Avrupa'da izlemek isterdim Deco'yu ama olan olmuş artık.Umarım en kısa zamanda geri dönersin Avrupa'ya.

İran 68-96 Sırbistan / Türkiye 87-65 Yeni Zelanda



- İlk önce bunu bilgilendirerek başlıyalım.İhsan Bayülken'in benim diyeceğim her şeyi maçta demiş olmasından dolayı ve turnuvadaki takımların oyuncularını pek iyi bilmediğimden dolayı Adidas İstanbul Cup'un ilk günündeki maçların değerlendirmesini yapmadım.Gelen bir mail üzerine ufak bir değerlendirme yapacağım.

-
Dün Sırbistan turnuvanın ilk maçında savaşan çocukları 76-71 yendi.İran ise bizden 40 sayı fark yemişti.

- Maçtan önce herkes Sırbistan'ın maçı çok rahat bir şekilde kazanmasını bekliyordu ve öylede oldu.Maçı Sırbistan 96-68 kazandı.

- İran için ölçü ne bizle yaptıkları maçtı ne de Sırplarla yaptıkları maçtı.İran takımı için ölçü olan maç Yeni Zelanda maçıdır.Zaten gruplarda bir Tunus var yenebilcekleri.Bizle ve Sırplarla yaptıkları maçlar onlar için tecrübe olarak geri dönüyor.


-
Savaşan çocukları 87-65 yendik.Yeni Zelanda bizim seviyemize uygun takım değil ama takımları bozan bir yapıya sahip.O yüzden İran maçına göre Yeni Zelanda daha güçlü bir takımdı.

- 2 maçta da farklı beşlerle başladık.Koç takıma göre ilk 5'le başlıyabilirim sinyalleri vermeye başladı.

- Koç Ersan’ı en zayıf rotasyonumuz olan 3 numarada değerlendiriyor ve Ersan sahadayken 4-5 numaralarla birlikte oynadığımızdan ribaundları genellikle kaptırmıyoruz.Hido ile Ersan bu rotasyonda dakikaları paylaşıyorlar ancak kritik maç sonlarında iki oyuncumuzun da sahada olmasının tercih edileceği düşünüldüğünde Ersan’ı ve takımı Ersan’ın 4 numarada oynamasına ısındırmamız gerekli diye düşünüyorum.

- Kirk Penney'i Ömer Onan fena bitirmiş.Maçı 13 sayı tamamlamış Penney.

- 2009 BBL finallerinde Fenerbahçe Ülker serisinde doping yaptığı için 1 yıl ceza alan Kerem Gönlüm dün akşam oynanan Yeni Zelanda maçında forma giyerek 1 yıllık hasretine son verdi.

- Dünkü maçtan millilerimizden üzücü bir haber geldi.Engin Atsür maçın 3. çeyreğinde sakatlanmıştı ve sakatlığı çok ciddiymiş.Aşil tendonunun koptuğu ve 4 ile 6 ay arası sahalardan uzak kalacağı açıklandı.Evren umudum sensin.

Nba'den Diyeceklerim Var &33


Sean May 1 yıllığına New Jersey Nets'le anlaştı .Nba'de dört sezonda 119 karşılaşmada oynayan Sean May, 6.9 sayı- 4.0 ribaund- 1.0 asist ortalamaları yakalamıştı.

Bobcats, draft edilmemiş çaylak Sherron Collins'le 2 yıllık kontrat yaptığını açıkladı.

Shaq , Boston taraftarından yeni lakap bulmalarını istemiş.

Smush Parker Nba'e dönmek istediğini açıklamış.Bir takımın kampına katılıp yararlı olacağını göstermek istiyormuş.

Karikatürlerle Hayat &163

Related Posts with Thumbnails

Yorumda Bırak



><