31 Temmuz 2010 Cumartesi

Bekle


Geleceğim bekle dedi
Ben beklemedim o da gelmedi
ölüm gibi birşeydi
Ama kimse ölmedi

Özdemir Asaf


Santos'ta Kalmak İstiyorum


Robinho, Daily Mail gazetesinde yayınlanan açıklamasında, ''Burası benim evim. Umarım burada kalırım. Ancak her şey Manchester City'e bağlı'' dedi.

Hafta arasında oynanan Brezilya Kupası finalinin ilk ayağında forma giyen ve sözleşmesi gereği gelecek ay Manchester'a dönmesi gereken futbolcu, ''Umarım bu benim Brezilya'daki son maçım olmaz'' diye konuştu.

Bana göre olacak senaryo budur:City, Balotelli'yi almak için Robinho+para verir İnter'e.Ama Robinho'da Avrupa'ya dönmek istemiyor.Bakalım nolcak?

Cemal Süreyya / Aşk

Yoksa


Barcelona kulübünden yapılan açıklamaya göre Marquez ile karşılıklı anlaşmaya varıldığı ve futbolcunun bonservis bedeli olmaksızın başka bir kulübe gidebileceği belirtildi.

Rijkaard devreye girde Marquez bize gelsin.Üstelik bedavaya.New York , Henry'i aldınız lan yetmez mi?

Güzel Yurdumdan Manzaralar &11

Doğru Söze Ne Denir? &4


40 yıldır Türk futbolunu bilfiil takip ediyorum. Türk takımlarının hiçbir zaman hazır olduğunu görmedim. Ne sezon öncesinde, ne sezon ortasında, ne de sezon sonunda. Sanki rakipleri 6 aydır maç yapıyorlar.

Ahmet Çakır

AYLARA GÖRE KİŞİLİKLER (Mayıs)


Sert yapili


Kolay sinirlenir

Kolay ilgi ceker

Fiziksel guzellige onem verir (YALAN)

Motivasyona ihtiyaci yoktur

sistematik calisir

Hayal kurmayi sever

Ileri gorusludur

Kolay sakinlestirilir

Anlayislidir

Kulak ve boyun bolgesi hassastir

Edebiyat ve sanatla ilgilidir

Evde oturmayi sevmez

Cocuklari pek sevmez



20. Avrupa Atletizm Şampiyonası'ndan Bilgiler


Yarı finalde yarışan Aslı Çakır, 12 atletin start aldığı koşuyu 4.05.53'lük derecesiyle ilk sırada tamamlayarak finale yükselme başarısı gösterdi.Madalyanın rengi ne olur diye sorulan soruya '' Ben sarı rengini seviyorum demiş''.

1500 metre yarı finalde ilk seride koşan Binnaz Uslu ve Sultan Haydar ise elendi. 11 kişinin koştuğu mücadelede Sultan Haydar yarış dışı kalırken, Binnaz Uslu ise 4.12.04'lük derecesiyle son sırada yer aldı.


Bayanlar 1500 metre finali, Pazar günü TSİ 22.15'te koşulacak.


Bayanlar 100 metre engellide yarışan tek Türk atleti olan 24 yaşındaki Nevin Yanıt, yarın akşamki seansta önce yarı final, geçmesi durumunda da finalde koşacak.Nevin'den madalya bekliyoruz.


Nba'den Diyeceklerim Var &25


Atlanta Hawks, Jason Collins'in veteran kontrata resmi olarak imza attığını açıkladı.

Golde State Warriors , Ellis ve Biedrins'i takas etmek istiyormuş.Ellis bir şekilde gönderirlerde Biedrins zor be hacı.

Stan Van Gundy, Brandon Bass'ı yeni sezonda daha fazla kullanmayı planlıyormuş.

Mike James, Utah Jazz'la anlaşmaya yakın.

Washington Wizards, 2. tur seçimi olan Kevin Seraphin'le kontrat yaptı.

30 Temmuz 2010 Cuma

Nba'den Diyeceklerim Var &24

Von Wafer , Cleveland'la çalışmalara çıkıyor diye yazmıştım.Okumak için tık. Ama Boston , Eddie House kaybettikten sonra vakit kaybetmemiş ve Von Wafer'la anlaşmış.

Spurs, Malik Hairston'ı serbest bıraktığını açıkladı.

Pacers , Troy Murphy'u Jeff Foster ve Tyler Hansbrough'un yaşadığı sakatlıklar nedeniyle zorunluluktan takas etmiyor demiştim.Okumak için tık. Ama Pacers Ford ve Dunleavy için gelen tekliflere açık olduğunu ifade etmiş.Dunleavy'nin 10.5 milyon dolar ve Ford'un 8.5 milyon dolarlık kontratları bu sezon bitiyor.

Anthony Tolliver, Golden State Warriors ya da Minnesota Timberwolves'a imza atacağını söyledi.

New York Knicks, Shannon Brown'a kontrat teklif etti.

Bu Ne Lan


Nasıl bir modadır bu?Nasıl bir düşük bel pantolondur?

Foto Kaynak : Petit'in Yeri

Sami Khedira Real Madrid'te


Gelen haberlere göre Khedira, Kevin Prince Boateng'e Madrid'de bir akşam yemeği ısmarlıyormuş.

Burcu Ayhan Yüksek Atlamada Finale Kaldı

İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen 20. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bayanlar yüksek atlamada 1.92 metreyi geçen Burcu Ayhan, hem finale yükseldi hem de 23 yaş altı Türkiye rekorunu kırdı.Yüksek atlama kategorisinde finale kalma başarısını gösteren ilk Türk bayan atlet oldu.

Bayanlar yüksek atlamada final pazar günü yapılacak.

Herkes Gidenin Arkasından Sallıyor


İlk önce Dan Gilbert , LeBron'un arkasından sallamıştı.Kendini kral sanan insandan ilk önce şampiyonluk kazancaz filan demişti.LeBron sizdeyken sanki adamlar LeBron'a kral demedi de.Neyse Dan Gilbert bizi iyi güldürmüştü ve olayın üzerinde çok durmamıştık.Nba'de 100 bin dolar ceza vermişti bir daha da açamamıştı ağzını Dan Gilbert.

Şimdi ise Toronto'yu terkeden Bosh'un arkasından sallamış Bryan Colangelo.Bosh hakkında kısaca demişti;

"Takım doktorları son altı maç kaldığında oynayıp oynamamasına kendisinin karar vermesini istemişler.Oda oynamamış. Filan da filan''

Bosh'tan da cevap gelmiş.Benim formamım arkasında Bosh yazıyor.Onurum gururumla filan oynadım.O da cevap vermiş kısaca.

Ya kardeşim adam sizdeyken kral yapıyorsunuz.En büyük sensin diyorsunuz.Madem böyle bir durum var ortada o zaman niye sorunu çözmüyorsunuz da şimdi boş boş konuşuyorsunuz.Gündem sizin gibi boş şeylerle meşgul oluyor ya ona yakınıyorum.

Nba'den Diyeceklerim Var &23


Rasual Butler , LA Clippers'la 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı .

Eddie House , Miami ile 2 yıl için 2.8 milyon dolarlık anlaşma imzalamış.Kontratın 2. yılı oyuncu opsiyonlu.

New Jersey Nets koçu Avery Johnson çaylak oyuncu Derrick Favors'u , Duncan'a benzetmiş.Favors aynen Duncan gibi uyumlu ve yetenekli bir oyuncu olduğunu söylemiş.

Nba'in eski oyuncusu Darvin Ham , D-League takımlarından Thunderbirds'in başına geçti .

Chicago Bulls , 2009 Draft Seçimi James Johnson'u , Rudy Fernandez'i takas etmek için kullanılabileceği söyleniyor.

Bir Uzundan Kurtulduk / David Andersen Toronto'da


Brad Miller'in bizim takıma transferinde yazmıştım.Takımımız çok uzun bu nedenden dolayı takas yakında demiştim.Andersen ve Johnson'u iyi bir kısa oyuncuyla takas etmemiz gerektiğini söylemiştim.Daha ayrıntılı okumak için tık.

Benim dediğim şekilde olmadı ama Andersen'den kurtulmayı başardık.Andersen , Toronto'ya 2. tur draft hakkı karşılığında gönderildi.

Lorenzen Wright İntihar Etti / Etmemişte Olabilir


İlk bulgulara göre tabancayla intihar ettiği düşünülüyormuş.Ancak Pazartesi günü, Wright'ın telefonundan 911'e bir arama yapılmış ve konuşma yapılmadan hemen kapanmış telefon.Bu nedenden dolayı intihar etmemişte olabilir.En son gelen bilgilere göre Memphis polisi olayın bir cinayet olduğu düşünüyormuş.Aile üyeleri de olayın bir cinayet olduğu görüşünde.İnsan kötü oluyor be.Arkasında 6 tane çocuk bırakmış birde.

29 Temmuz 2010 Perşembe

Nba'den Diyeceklerim Var &22


Orlando Magic, Jason Williams'la yeniden kontrat yapabilirmiş.

Miami Heat guard rotasyonu için Kenny Hasbrouck'la anlaştı.

Gerald Wallace , O.J Mayo , Tyreke Evans ve JaVale Mcgee Abd kadrosundan çıkarıldı.Kaldı 3 oyuncu.Bana göre gidecek 3 oyuncu:Gordon,Green,Westbrook

Dan Gilbert , Miami'den önce şampiyon olmak için Gibson'a umut bağlamış.

Free agent forvet Josh Howard, Wizards ile tekrardan anlaşabilirmiş.

Raul Schalke'de / İnanıyoruz

Raul demiş ki ; "Özel bir gün geçiriyorum. Çünkü 16 yıl boyunca formasını giydiğim kulübümü artık arkamda bıraktım. Ancak yeni bir mücadeleye giriştiğimi düşünüyorum. Özellikle transferim için büyük çaba harcayan teknik direktör Felix Magath'ın bana karşı olan inancını boşa çıkarmamaya çalışacağım. Umarım tüm Schalke taraftarı performansımdan zevk alacak. Takımın sezon öncesi koyduğu hedeflere ulaşabilmesi için elimden geleni yapacağım" demiş.


Raul , Madrid'te olduğu gibi Schalke'de de 7 numarayı formayı giyecek.

Nba'den Diyeceklerim Var &21


Minnesota'nın serbest bıraktığı West'in peşinde Boston ve Lakers var.

Lakers , Sasha Vujacic'tan kurtulmaya çalışıyor.

Orlando Magic, Genel Menajer Otis Smith ve Van Gundy'in kontratlarını 2012-13 sezonuna kadar uzatma kararı aldı.

Cleveland'ta Damien Wilkins , Alan Anderson ve Von Wafer takımla birlikte çalışmalara katılıyor.

Detroit Pistons , Will Bynum ile 3 yıl için 10.5 milyon dolarlık bir anlaşmaya vardılar.

Elvan Avrupa Şampiyonu


Bu ülkenin bayrağına sahip çıkan hem de dilini çok güzel bir şekilde öğrenmiş olan kızı ben devşirme olarak görmüyorum.Helal olsun sana Elvan.Başarılarının devamını dileriz.


28 Temmuz 2010 Çarşamba

Young Boys 2-2 Fenerbahçe / Sevdim Seni


Maçtan önce bizim arkadaşlara filan maç berabere bitecek demiştim.Ama bizim arkadaşlar Fb'li olunca beni pek dikate almamışlardı.Yarın görürler onlar.

Berabere biter desem bile Fb'nin kazanmasını istiyordum bir Galatasaray taraftarı olarak.Ne de olsa Türk takımı ama maçtan önce yorum yapanları dinleyince bir anda düşüncemi değiştirdim.Bir İşviçreli takımı destekliyordum maçta.Zaten Young Boys desteğimi boşa çıkarmadı ve bana çok güzel bir maç izletti.Fenerbahçe eksikmiş yok suni çimmiş geçin bunları.Bahane bulmak kolaydır.Fark atabilirlerdi dua edin bence bu sonuca.Bu arada Alex maçta oynuyormuş :D.

Neyse yazının amacıma dönersek bir İşviçre takımını çok sevdim.Zevk veren takımlar listeme girdi.Tam istediğim oyun stiline sahip.Arkada 2-3 kişi bırak diğerlerinin hepsi gol peşinde.Mahalle maçlarında vardır ya beraber savunma beraber hücum.Tam öyle bir takım Young Boys.Şampiyonlar Ligi'nde ben bu takımı görmek istiyorum.Kadıköy'de Young Boys bozgununa dikkat edin.

Sol Campbell 1 Yıllığına Newcastle United'ta


Nba'den Diyeceklerim Var &20


Louis Amundson, Golden State Warriors, Toronto Raptors ve Charlotte Bobcats takımlarıyla görüşüyormuş.

Nba Paul konusunda yorum getirmiş.Demiş ki ; ''Hiçbir takım Hornets'ın bilgisi olmadan Paul ya da menajeriyle temasa geçemez.''demiş.Yani kısaca adam olun yoksa ağır cezalar alırsınız demiş.Uzatmaya gerek yok.

Minnesota , Cleveland'tan takasla gelen Telfair'ı de kadroda düşünmüyor.Telfair'i takas edebilirlerse edeceklermiş.Edemezlerse de kadrolarında barındırmıyacaklarmış.

Portland , Fernandez'i takas etmek istiyor.Fernandez ise verdiği röportajda bu olaydan memnun olduğunu söylemiş.Fernandez'in peşinde Boston Celtics, Chicago Bulls ve New York Knicks'in olduğu ifade ediliyor.

Gelen haberlere göre Oklahoma City Thunder, Kyle Weaver'ı serbest bırakacak.

Basketbolu Bırakabilirim


Yao Ming, tam olarak iyileşememesi halinde basketbolu bırakabileceğini söyledi.Çin basınına yaptığı açıklamada demiş ki ;

"Eğer ayağım gelecek sezon da iyileşmezse, artık emekliliği düşünmeye başlayabilirim.Ayağım şu an maç oynamama izin vermiyor.Daha önce dediğim gibi, sonunda milli takımı da basketbolu da bırakacağım.Bu her sporcunun sonudur"

Senin sonun böyle olmamalı adamım.Günümüz kötü başladı kötü gidiyor hadi bakalım hayırlısı.

Nba'den Diyeceklerim Var &19


Geçtiğimiz sezon Nate Robinson takasında New York Knicks'e takas edilen Eddie House, yeniden Boston Celtics'le anlaşabilirmiş.

Jannero Pargo , Warriors'la 2 yıllığına 2.4 milyon dolara anlaşmış.

Los Angeles Clippers, draft edilmemiş çaylak Marqus Blakely'le 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Cavaliers guard Shannon Brown'la ilgileniyor.

Portland Trail Blazers'da, takım koçu Nate McMillan 'ın , asistan koçlarını belirlendi.Asistan koçların adları : Bernie Bickerstaff, Bob Ociepka ve Buck Williams.

Karikatürlerle Hayat &161

27 Temmuz 2010 Salı

Güzel Yurdumdan Manzaralar &10

Efrain Juarez Celtic'te


Celtic Dünya Kupasında Meksika forması altında fena oynamayan Efrain Juarez ile bonservis bedeli ödemeden 4 yıllığına sözleşme imzalamış.

Attila İlhan - Sisler Bulvarı ( Kendi Sesinden )

AYLARA GÖRE KİŞİLİKLER (Nisan)


Aktif ve enerji doludur

Cabuk karar verip cabuk pisman olur

Şefkatlidir

Mantigini dinler

Diplomatiktir

Insanlari teselli etmeyi sever

Dostlarinin sorunlariyla yakindan ilgilenir

Cesurdur

Maceraperesttir

Sevgisini ve ilgisini belli eder

Hafizasi gucludur

Bas ve gogus hastaliklarina egilimlidir



Nba'den Diyeceklerim Var &18


Sakatlığı nedeniyle yaz ligi maçlarını kaçıran Jonny Flynn kaynaklara göre 3 veya 4 ay parkelerden uzak kalacak.

Suns, Taylor Griffin'in kontratını fesh ederek oyuncuyu serbest bıraktığını açıkladı.

Cleveland Cavaliers ve Minnesota Timberwolves arasında takas gerçekleşti.Cavaliers, Ramon Sessions , Ryan Hollins ve 2013 ikinci tur draft hakkı alırken karşlığında Timberwolves'a , Delonte West ve Sebastian Telfair'ı yolladı.Minnesota bu takas sonrasında bir hamle daha yaparak West'i serbest bırakacak.

Chris Paul ve New Orleans Hornets yönetimi arasında beklenen toplantı gerçekleşti.Paul toplantının ardından böyle konuştu ;

''İyi bir toplantı oldu. Kazanma arzumu ve isteğimi onlara söyledim. Ve onların takımın geleceği hakkında bana sundukları fikirleri gerçekten beğendim. Hornets forması altında kariyerime başladım ve bu organizasyonu temsil etmeyi umuyorum.''

Şimdi ise CBS'ten Ken Berger, tüm bu açıklamalara rağmen Paul'ün takas isteğinden vazgeçmediğini söylüyor.Noluyor lan?LeBron bitti şimdi işimiz gücümüz Paul mu oldu?

Güzel Yurdumdan Manzaralar &9

T-Mac Bulls İle Anlaşmak Üzere


T-Mac çalışmalarda sağlam görünürse Bulls ile sözleşme imzalıyacakmış.Sapasağlam görünür siz merak etmeyin.T-Mac eğer Bulls'la sözleşme imzalarsa bench oyuncusu olcak ve T-Mac'ta buna evet demiş olcak.Buna şaşıranlar var ama T-Mac artık eski T-Mac değil.Sakatlıklardan çok çekmiş biri ve eminim ki ben bu yazıyı yazarken T-Mac'ın bir yerleri sızlıyordur.Yaşlandı artık.Yeteri kadar para kazandı.Artık bir yüzük kazanmak zorunda.Ego sahibi insanlar bile yüzüğü , paraya yerine seçiyor.T-Mac hırsıyla bir şeyler yapacaktır ve eminim eğer sakatlık yaşanmazsa eski T-Mac olamaz ama en azından bizim gibi hayranlarına zevk verir.Hadi Bulls anlaş artık T-Mac'le.

Nba'den Diyeceklerim Var &17


Yılın en iyi 6. adamı Atlanta ile uzatmak istiyormuş.Crawford'un bu sezon sonunda kontratı bitiyor.Crawford istediğini 3 hafta önce dileğe getirmişti ama o sırada Joe , Atlanta'yı soyduğu için bu teklif sarkmıştı.

Rasual Butler gelen haberlere göre gelecek sezon da Los Angeles Clippers'ta oynayacak.

Celtics 2. turdan seçtiği Luke Harangody'i kadroya katma kararı aldı . Danny Ainge maşallah 2.tur oyuncuları ithaline başladı.

Indiana Pacers , Troy Murphy'i zorunluluk nedeniyle takas etmiyormuş.Jeff Foster ve Tyler Hansbrough'un yaşadığı sakatlıklar sonucunda kadroda derinlik olmadığından mecbruen Murphy , Pacers'ta kalıyormuş.

Kadrosunda 16 tane oyuncusu bulunan Thunder bunu Nba sınırlarına getirmek için takasa girişecekmiş.

Hangi Takımda Olursa Olsun Guti İstanbul'da

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Alessandro Chiappini İstifa Etmiş


Bulgaristan karşısında şok yenilgi sonrası Chiappini istifa etmiş.Yerine kim geçecek peki?

Berat Kandiliniz Mübarek OLsun

Karikatürlerle Hayat &160

Akşam İner


Sokaklarda düş gibiyim
Ne içerde bir karanlık
Ne dışarda yalnızlığım
Küçük çocuk elleriyle
Bir sele çakıldakta
Pamuk sağar aydınlığım



Ağaçlarda sıcak iğde
Çekirdeği kıpkırmızı
Yılan gözü akar sanki
Akşam iner yüreğime



Özel Arabul




25 Temmuz 2010 Pazar

Karikatürlerle Hayat &159

AYLARA GÖRE KİŞİLİKLER (Mart)


Cekici kisilik

Utangac ve tutucu

Esrarengiz

Comert ve sempatik

Rahatina duskun

Duyarli

Hizmet etmekten zevk alir

Kolay sinirlenmez

Guvenilir

Nezakete onem verir

Iyi bir gozlemcidir

Intikamcidir

Seyahat etmeyi sever

Dikkat cekmeyi sever

Dekorasyona meraklidir

Tempolu muzikleri sever

Cok degiskendir



Eski Defterden Kareler &15

Türkiye 3-0 İsrail / Seyircisizde Tadı Çıkmıyor


Filenin Sultanları diye bir serimiz vardı ama onu yapmaktan vazgeçtim.Zaten voleybol hakkında pek fazla bilgi sahibi değilim.Yeni yeni farklılık olsun diye bir şeyler öğreniyorum.

Neyse maça dönersek dün beklenmedik bir şekilde Bulgaristan'a elenen milli takımımız bu maça nasıl motive olarak çıkacaklarını merak ediyordum.Bir de maç seyircisiz olunca filenin sultanları maçın ilk başlarında maça gerekli ilgiyi gösteremediler.Bahar-İpek değişikliyle toparlandık ve seti 25-19 kazandık.

2 . setede oldukça güzel başladık ama dünkü maçın son setinde yaşadığımız kopukluğu yaşadık ve biraz zorlanarak 25-23 seti kazandık.

Son sette millilerimiz etkili servisleriyle çok rahat bir şekilde seti 25-15 kazandı.Üçüncü olduk.Beklentimiz bu değildi ama en azında İsrail'e yenilmedik.

Ligin final maçında saat 20.00'de Sırbistan ile Bulgaristan karşılaşacak. Bu maçın galibi Avrupa Ligi Şampiyonu olarak Dünya Grand Prix finallerine doğrudan katılma hakkı elde edecek.

Tim Thomas Dönüyor


Geçtiğimiz sezon eşinin hastalığı nedeniyle sezonun büyük bölümünü kaçıran Tim Thomas, Dallas'la masaya oturmuş.Büyük ihtimal Thomas Dallas'la anlaşacak.

Bir Rahat Durun Lan / Shawne Williams Tutuklanmış


Daha 3 saat önce Gary Neal'in haberini vermiştim.Neal ile ilgili haberi okumak için tık.

Şimdi ise Shawne Williams'ın tutuklanma haberini veriyorum.Shawne Williams cuma günü arabasıyla giderken polisler çeviriyor.Nedeni ise emniyet kemerinin takılı olmaması.Yapılan arama sonucunda Williams'ın arabasında yüklü miktarda marijuana ve silah bulunmuş. Aynı zamanda arabanın ruhsatınında olmadığı ortaya çıkmış.

Adam rahat ya.Arabasında marijuana,silah var.Arabasının ruhsatıda yok ama emniyet kemerini takmıyor.Emniyet kemerini taksa yakalanır mıydı acaba?Bence yakalanmazdı.

Helal Olsun Ntv ve Ntvspor


Ntv ve Ntvspor takımlarımızın deplasmanda yapacağı eleme maçlarını satın almış.Helal olsun sizlere.Böyle maçları Atv'nin,Show'un filan almaması gerekir.Siz dizi kanalısınız.Bırakın sizde diziler oynasın.Böyle maçları Ntvspor veya Trt gibi kanalların alması lazım.Ama Trt'de almasın orda Ömer Üründül var.O yüzden tek seçenek Ntvspor.Belki maç sonrası yorum yapanları iyicene saçmalama başladı ama genede güzel spor kanalı.Neyse maçların tarihlerini ve hangi kanalda gösterilceğini belirtelim.

29 Temmuz Perşembe günü Plazen-Beşiktaş maçını NTV Spor yayınlıyacak.

28 Temmuz Çarşamba günü Young Boys-Fenerbahçe maçını NTV.

5 Ağustos Perşembe günü OFK Belgrad-Galatasaray maçını NTV.

Filenin Sultanları - Neslihan Darnel / ... Çocuğu Nesic


Filenin Sultanları serisinin Eda Erdem ile olan kısmını okumak için tık.

Filenin Sultanları serisinin Bahar Toksoy ile olan kısmını okumak için tık.

Eda Erdem yazısında da dediğim gibi voleyboldan anlamam sorsanız isim olarak bir Neslihan derim demiştim.Neslihan ile ilgili yazı yazmak için Neslihan üzerinden bir olayın gerçekleşmesini istiyordum.Neyse artık oyuncular hakkında bilgilendirme yapmıyacağım.Zaten bende wiki'den kopyala-yapıştır yapıyorum.

Sevmediğim 3 ülke ile Finar-Fourlara kalmıştık.İsrail'i neden sevmediğimi anlamışsınızdır.Sırplarla zaten karşılıklı olarak bir nefret ilişkisi var.Onlar bizi sevmez biz onları.Bulgarlar ise kardeşlerimizi asimile etmeye çalışmışlardı.Sonra baktılar bir şey olmuyor soykırım yalanı çıkardılar.Ama Ermeni şerefsizlerinin yalanları varken onların yalanları pek tutmadı.

Neyse maça dönersek ilk 2 sete çok kötü başladık.Bulgaristan'da bunu değerlendirdi ve 2-0 öne geçti.3. sette toparlanan millilerimiz seti 25-11 kazanarak durumu 2-1'e getirdi.Bulgarlar sarhoştu ve 4. setide 25-23 kazandık(Daha erkende bitirebilirdik ama kendimiz bitiremedik yoksa kolay bir setti).Bu arada ilk 2 sete çoşan ... çocuğu Dragan Nesic terlemeye başlamıştı.Son sette 12-6 lık bir öne geçtik ama millilerimiz yavaş yavaş oyundan kopunca Bulgarlar 15-13 seti kazandı ve adlarını finale yazdırdı.

Neyse olan oldu artık bugün İsrail ile 5'te karşılacaz.Maç güvenlik önlemleri nedeniyle seyircisiz oynanacak.Millilerimiz kendilerini affettirmek istiyorlarsa bu maçı kazansınlar.

Gary Neal Daha Maça Çıkmadan Nba'ye Alışmış


Efendim şimdi olayı anlatayım.Karşıkaya'da güzel bir sezon geçirdikten sonra Barça'ya giden Neal Barça'dan sonra Benetton ve Malaga takımlarında forma giydikten sonra bu yaz Nba yaz liginde Spurs forması altında ter akıtmıştı.Spurs forması altında oynadığı 5 maçta 16 sayı ortalama tutturmuştu ve bu başarısının ardından 3 yıllığına Spurs'la anlaşmıştı.Şimdi her şey güzel.Asıl olaya gelirsek:

Gary Neal dün akşam saatlerinde barda eğlenirsek tuvalete kusmaya giden bir kıza kendisi ve eski takım arkadaşı Micheal Cleaves ile kıza tecavüz etmiş.Bu olayın sonunda tutuklanan ikili olay mahkemeye kadar gidiyor ama yeterli delil bulunamadığı için serbest bırakılmışlar.

Lan Gary şimdi Stern bu olayın peşini bırakırsa çok ayıp etmiş olur.Arenas'a neler yapmış adam seni rahat bırakır mı?Bence bırakır.

Nba'den Diyeceklerim Var &16


Bulls 2 numara ve bir uzun alcakmış.2 numaraya al T-mac'i.T-mac hakkında yazdığım güzel veya saçma yazıyı okumak için tık.Uzun oyuncu olarakta Keith Bogans ve Roger Mason ile ilgileniyormuş.

San Antonio Spurs 2010 draftında ilk turdan 20. sıradan seçtiği James Anderson'a imzayı attırdı.

Cleveland , forvet Joey Graham'la ilgileniyormuş.Bu aralar Cavs taraftarına rastlayan oldu mu?

New York Knicks, Isiah Thomas'ın tekrar dönüş haberlerini yalanlamış.

Luke Walton yeni sezona yetişemiyebilirmiş.Mitch Kupchak böyle bir ihtimal var ama daha kesinleşmiş bir şey değil diye açıklama yapmış.

Rüya Takım 5'Te Kendi Aralarında Maç Yapıyor


Blogta yer alamamıştı.Amare ve Nowitzki'de Türkiye'ye gelmiyor.Hadi Amare'yi bir nevi anladıkta Nowitzki'nin yaptığı çok ayıp.Almanya'ya wild card verilirse kesin gelcem diyen adamın bir anda gelmemesi ayıp oluyor ama artık napalım.Elimizdekilerle yetinmez.

Neyse konuya dönersek süper yıldızların olmadığı Rüya Takım kendi araların mavi ve kırmızı takım diye ayrılıp maç yapacaklarmış.Süper yıldızların olmadığı Rüya Takımı izlemek için iyi fırsat.5'te Ntvspor'da.Bu arada Ntvspor'un yayın akışında yok ama Tv kanalında reklamı yapılıyordu.Maç filan olmaz sonra küfür etmeyin.
Related Posts with Thumbnails

Yorumda Bırak



><