9 Ocak 2010 Cumartesi

Darbe

Filmin Konusu:Telekinetik ve durugörü yeteneği olan ve Çin’de yaşayan bir grup Amerikalı, Beijing’deki hükümet görevlilerinden saklanmaktadır. Artık rahat bırakılmaları için farklı yeteneklerini bir arada kullanacakları son bir görevi yerine getirmeleri gerekmektedir.

Şahsi Görüş:Filmin başları çok güzeldi.Olaya çok iyi girmişlerdi.Baya bir etkilendim.Sonra bir an duraksadı film.Sonlara doğru ise filmden sıkılmaya başlamıştım.Zaten filmden çok büyük beklentim yoktu.Dakota Fanning için izledim.16 yaşındasın ama hey maşallah.Kaç filmde oynadın.Benim gibi insanları sana hayran bıraktın.

7 Ocak 2010 Perşembe

Hayat Nasıl Bir Şey?

Dün çok sevdiğim bir abiyle konuşuyordum.Yeni iş arıyormuş.Gittiği yerlerdeki kişiler tabi ''biz sizi ararız ya da en geç 15 gün içinde döneriz'' demişler.Hala arıyacaklar ama neyse anlatmak istediğim o değil.

Tamam okumamış(lise terk) ama eğer konuşsanız onla kesin üniversite okudu sanarsınız.Her şey bir diplomaya mı bakıyor?Evet her şey diplomaya,paraya ve torpile bakıyormuş.Bana gene anlamlı bir ders verdi.İşte ben bunu istiyorum.Bana boş boş çalışın demeyin.Niye çalışmam gerektiğimi açıklayın.Çok güzel bir örnek açıkladı.

3 Ocak 2010 Pazar

Karikatür Şov

2012

Filmin konusu:Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz.

Şimdi adamlar kopar diye düşünmüş.Ne zaman kopacağını kimse bilemiyor.Yani hemen filme ön yargılı olmayın.Bakılacak film mi?Yani fena değil.Film görsel boyut olarak bence güzel.Konu olarak biraz saçma geldi.Dünya yok oluyor ama bu adamlar yaptıkları gemiyle denizde yüzüyorlar.Birde filmi çok uzun tutmuşlar.Sıkıldım bakarken.
Related Posts with Thumbnails

Yorumda Bırak



><