6 Ağustos 2010 Cuma

Türkiye'de Bir Atak Var


Bir ... çocuğu yüzünden 2016 Avrupa Şampiyonasından olduk.28 Ağustos'da Dünya Basketbol Şampiyonası ülkemizde başlıyacak.Halterde evimizde şampiyona düzenliyeğiz.Voleybolda düzenledik.Filan da filan.

Esas yazının amacına gelirsek FIBA , Türkiye’nin, 2014 Dünya Bayanlar Basketbol Şampiyonası’nın ev sahibi adayları arasında yer aldığını açıkladı. FIBA’nın açıklamasında, şampiyonaya ev sahipliği yapmak isteyen Türkiye, Avustralya ve Brezilya’nın başvurularının kabul edildiği ve bu üç ülkeden birinin 2014 Dünya Bayanlar Basketbol Şampiyonası’nı düzenleyeceği belirtildi. Organizasyona ev sahipliği yapacak ülke için karar, gelecek yıl verilecek.

Türkiye, daha önce bayanlar dalında bu şampiyonaya ev sahipliği yapmadı. Diğer adaylardan Avustralya şampiyonayı 1 kez (1994), Brezilya ise 4 kez (1957, 1971, 1983, 2006) düzenledi.


2010 Dünya Bayanlar Basketbol Şampiyonası, 23 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek.


Yani demek istediğim bizde bir atak var.Hayallerimiz gerçek oluyor ve büyük turnuvaları ülkemizde düzenlemeye başladık.Bir de futbolda böyle büyük turnuva düzenlesek tam olur.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

Yorumda Bırak



><