25 Temmuz 2010 Pazar

Filenin Sultanları - Neslihan Darnel / ... Çocuğu Nesic


Filenin Sultanları serisinin Eda Erdem ile olan kısmını okumak için tık.

Filenin Sultanları serisinin Bahar Toksoy ile olan kısmını okumak için tık.

Eda Erdem yazısında da dediğim gibi voleyboldan anlamam sorsanız isim olarak bir Neslihan derim demiştim.Neslihan ile ilgili yazı yazmak için Neslihan üzerinden bir olayın gerçekleşmesini istiyordum.Neyse artık oyuncular hakkında bilgilendirme yapmıyacağım.Zaten bende wiki'den kopyala-yapıştır yapıyorum.

Sevmediğim 3 ülke ile Finar-Fourlara kalmıştık.İsrail'i neden sevmediğimi anlamışsınızdır.Sırplarla zaten karşılıklı olarak bir nefret ilişkisi var.Onlar bizi sevmez biz onları.Bulgarlar ise kardeşlerimizi asimile etmeye çalışmışlardı.Sonra baktılar bir şey olmuyor soykırım yalanı çıkardılar.Ama Ermeni şerefsizlerinin yalanları varken onların yalanları pek tutmadı.

Neyse maça dönersek ilk 2 sete çok kötü başladık.Bulgaristan'da bunu değerlendirdi ve 2-0 öne geçti.3. sette toparlanan millilerimiz seti 25-11 kazanarak durumu 2-1'e getirdi.Bulgarlar sarhoştu ve 4. setide 25-23 kazandık(Daha erkende bitirebilirdik ama kendimiz bitiremedik yoksa kolay bir setti).Bu arada ilk 2 sete çoşan ... çocuğu Dragan Nesic terlemeye başlamıştı.Son sette 12-6 lık bir öne geçtik ama millilerimiz yavaş yavaş oyundan kopunca Bulgarlar 15-13 seti kazandı ve adlarını finale yazdırdı.

Neyse olan oldu artık bugün İsrail ile 5'te karşılacaz.Maç güvenlik önlemleri nedeniyle seyircisiz oynanacak.Millilerimiz kendilerini affettirmek istiyorlarsa bu maçı kazansınlar.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

Yorumda Bırak



><